Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude E5250 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude E5250

Dell Latitude E5250 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvalle työvoimalle. Se on kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii erinomaisesti matkustaville ammattilaisille. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja tehokas, joten se sopii hyvin vaativiin työtehtäviin. Dell Latitude E5250 on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat laadukasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)