Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7280 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7280

Dell Latitude 7280 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvalle työvoimalle. Se on kevyt ja helppo kuljettaa mukana, mutta silti tehokas ja luotettava. Tämä tietokone sopii erinomaisesti liikematkustajille, jotka tarvitsevat tietokonetta työskentelyyn matkoillaan. Dell Latitude 7280 on myös hyvä valinta opiskelijoille ja kotikäyttäjille, jotka tarvitsevat tietokonetta päivittäiseen käyttöön. Sen nopea suorituskyky ja pitkä akun kesto tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)