Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 5590 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 5590

Dell Latitude 5590 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja luotettavan suojauksen tärkeille tiedoille. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja monipuolisen työkalun työpaikalla tai matkoilla. Sen kestävä rakenne ja pitkä akunkesto takaavat, että voit työskennellä missä tahansa ja milloin tahansa. Dell Latitude 5590 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)