Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 3380 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 3380

Dell Latitude 3380 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja pienyrityksille. Se tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja pitkän akunkeston, joka kestää koko päivän. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat kannettavan tietokoneen, joka on helppo kuljettaa mukanaan ja joka tarjoaa tarvittavat ominaisuudet työskentelyyn ja opiskeluun. Dell Latitude 3380 on erittäin kestävä ja luotettava, joten se on hyvä valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta, joka kestää pitkään. Jos etsit luotettavaa ja kestävää kannettavaa tietokonetta, Dell Latitude 3380 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)