Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 3350 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 3350

Dell Latitude 3350 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja pienyrityksille. Se on kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin liikkuvalle käyttäjälle. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja pitkän akunkeston, joten se sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Dell Latitude 3350 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää tietokonetta, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)