Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 3340 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 3340

Dell Latitude 3340 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja ammattilaisille. Se on erittäin kestävä ja luotettava, joten se sopii hyvin käytettäväksi päivittäisessä työssä ja opiskelussa. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja pitkän akunkeston, joten se on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta liikkuessaan. Dell Latitude 3340 on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, joten se sopii hyvin niille, jotka eivät halua käyttää paljon aikaa tietokoneen asetusten säätämiseen. Jos etsit luotettavaa ja kestävää kannettavaa tietokonetta, Dell Latitude 3340 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)