Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 3180 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 3180

Dell Latitude 3180 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja koululaisille. Se on kevyt ja helppo kuljettaa mukana, ja sen akun kesto on pitkä. Tämä tietokone sopii hyvin opiskeluun ja työskentelyyn, sillä siinä on nopea suoritin ja riittävästi tallennustilaa. Dell Latitude 3180 on luotettava ja kestävä valinta, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen. Jos etsit tietokonetta, joka sopii hyvin opiskeluun ja arkipäivän käyttöön, Dell Latitude 3180 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)