Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELL kannettava tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELL kannettava

DELL kannettava on tietokone, joka on suunniteltu helppoon ja kätevään käyttöön. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön, opiskeluun tai viihteeseen. DELL kannettava on erittäin kevyt ja kannettava, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Sen suorituskyky on erinomainen ja se tarjoaa nopean ja tehokkaan käyttökokemuksen. DELL kannettava on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten se kestää pitkään ja tarjoaa hyvän vastineen rahalle. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, DELL kannettava on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)