Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell E-Port Plus tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon DELL tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell E-Port Plus

Dell E-Port Plus on telakka, joka on suunniteltu käytettäväksi Dellin kannettavien tietokoneiden kanssa. Telakka mahdollistaa useiden laitteiden, kuten näytön, hiiren, näppäimistön ja ulkoisten kovalevyjen, liittämisen tietokoneeseen yhdellä kaapelilla. Tämä tekee työskentelystä helpompaa ja tehokkaampaa, kun ei tarvitse liittää jokaista laitetta erikseen. Asiakkaan kannattaa ostaa Dell E-Port Plus, jos hän haluaa parantaa työskentelymukavuuttaan ja tehostaa työskentelyään.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)