Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell E7440 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell E7440

Dell E7440 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvalle työvoimalle. Se on kevyt ja helppo kuljettaa mukana, mutta silti tehokas ja luotettava. Tämä tietokone sopii erinomaisesti liikematkailijoille, opiskelijoille ja kaikille, jotka tarvitsevat tietokonetta matkoillaan. Dell E7440:lla voit tehdä töitä missä tahansa ja milloin tahansa, ja sen avulla voit pysyä yhteydessä työtovereihin ja asiakkaisiin missä tahansa maailmassa. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Dell E7440 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)