Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELL Chromebook 3120 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELL Chromebook 3120

DELL Chromebook 3120 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja kouluympäristöihin. Se käyttää Chrome-käyttöjärjestelmää ja tarjoaa nopean ja helpon tavan käyttää verkkosovelluksia ja tallentaa tiedostoja pilvipalveluihin. Tämä Chromebook on kevyt ja kestävä, joten se on helppo kuljettaa mukana koulussa tai matkoilla. Asiakkaan kannattaa harkita DELL Chromebook 3120:n ostamista, jos hän etsii edullista ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, joka sopii hyvin opiskeluun ja verkkosovellusten käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)