Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELL OptiPlex 9020 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELL OptiPlex 9020 MT

DELL OptiPlex 9020 MT on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin työkäyttöönkin. Tämä tietokone on suunniteltu erityisesti vaativiin tehtäviin, kuten suurten tiedostojen käsittelyyn, monimutkaisten ohjelmien käyttöön ja moniajoon. OptiPlex 9020 MT on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii hyvin pitkäaikaiseen käyttöön. Tämän tietokoneen hankkiminen on hyvä investointi, sillä se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuolisuuden kaikkiin tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)