Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELL UltraSharp 2407WFP tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon DELL tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELL UltraSharp 2407WFP

DELL UltraSharp 2407WFP on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Näytön koko on 24 tuumaa ja se tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkkuuden. Tämä näyttö on erityisen hyvä valinta niille, jotka käyttävät tietokonetta paljon ja tarvitsevat suuren näytön, joka ei rasita silmiä. DELL UltraSharp 2407WFP on myös erittäin helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin myös aloitteleville käyttäjille. Jos etsit laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä, DELL UltraSharp 2407WFP on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)