Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell XPS 13 9310 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell XPS 13 9310

Dell XPS 13 9310 on upea kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun. Tämä kannettava on osa Dellin arvostettua XPS-sarjaa, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja innovatiivisista ominaisuuksista.

Dell XPS 13 9310:ssä on huippuluokan tehokas suoritin, joka takaa sulavan ja nopean käyttökokemuksen. Sen tehokas prosessori ja runsas muisti mahdollistavat moniajotehtävien suorittamisen vaivattomasti. Lisäksi tässä kannettavassa on laadukas näyttö, joka tarjoaa tarkat ja elävät värit sekä korkean resoluution.

Muotoilultaan Dell XPS 13 9310 on erittäin ohut ja kevyt, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka tarvitsevat kannettavaa tietokonetta matkustaessaan tai työskennellessään liikkeellä. Sen kompakti koko ei kuitenkaan tingi suorituskyvystä tai toiminnoista.

Dell XPS 13 9310:llä on myös useita muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten erinomainen akunkesto, monipuoliset liitäntämahdollisuudet ja laadukas näppäimistö. Lisäksi tässä kannettavassa on erinomainen äänenlaatu, joten voit nauttia elokuvien katselusta tai musiikin kuuntelusta täysillä.

Kaiken kaikkiaan Dell XPS 13 9310 on loistava valinta niille, jotka arvostavat nopeaa suorituskykyä, upeaa muotoilua ja monipuolisia ominaisuuksia. Tämä kannettava tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen niin työhön kuin vapaa-aikaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)