Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Precision 7540 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Precision 7540

Dell Precision 7540 on tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti vaativille tehtäville. Tämä Dellin malli tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja erinomaisen suorituskyvyn, joka vastaa ammattikäyttäjien tarpeisiin.

Dell Precision 7540 -mallissa on tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne. Se on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa tarkkoja värejä ja selkeän kuvanlaadun. Tämän lisäksi laitteessa on tehokkaat komponentit, kuten Intelin prosessori, joka mahdollistaa nopean suorituskyvyn ja saumattoman multitaskauksen.

Dell Precision 7540:ssä on myös monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten USB-portit, HDMI-liitäntä ja langaton verkkoyhteys. Tämä mahdollistaa helpon yhteyden muihin laitteisiin ja tehokkaan tiedonsiirron. Lisäksi laitteessa on edistykselliset turvallisuusominaisuudet, kuten sormenjälkitunnistin ja salasanan suojaus, jotka varmistavat tietojesi turvallisuuden.

Vaikka Dell Precision 7540 tarjoaa monipuolisen suorituskyvyn, sen hinta voi olla hieman korkea. Tämä malli on suunniteltu erityisesti ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat suuren suorituskyvyn ja luotettavuuden työtehtäviinsä. Kuitenkin, jos etsit kestävää ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Dell Precision 7540 voi olla hyvä valinta sinulle.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)