Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Precision 7540 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Precision 7540

Tämän tuotteen ydinmallin tiedot pohjautuen URL-osoitteeseen ovat seuraavat: tuotemerkinä on Dell ja tämän kannettavan malli on Precision 7540. Dell Precision 7540 on huippuluokan kannettava tietokone, joka on suunniteltu vaativille käyttäjille. Sen teho ja suorituskyky tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattikäyttöön ja luoville tehtäville.

Dell Precision 7540:ssa yhdistyy korkea laatu ja kestävä suunnittelu. Tämän kannettavan tietokoneen avulla voit käsitellä vaativiakin ohjelmistoja ja suorittaa monimutkaisia tehtäviä vaivatta. Siinä on erinomainen suoritin, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn. Laadukas näyttö takaa tarkan ja selkeän kuvan, joten voit nauttia huippuluokan grafiikasta ja visuaalisista tehosteista.

Dell Precision 7540 on varustettu monipuolisilla liitännöillä, joten voit helposti liittää siihen erilaisia laitteita ja lisälaitteita. Tämä kannettava tietokone tarjoaa myös erinomaisen näppäimistön ja kosketusalustan, jotka takaavat miellyttävän käyttökokemuksen.

Vaikka Dell Precision 7540 on erittäin tehokas ja suorituskykyinen kannettava tietokone, se saattaa olla hieman raskas matkalla kuljetettavaksi. Se on kuitenkin erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat korkealaatuista suorituskykyä ammattikäyttöön tai luovien tehtävien parissa työskennellessään.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Dell Precision 7540 on huippuluokan kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja laadukasta suunnittelua. Se on ihanteellinen valinta ammattilaisille ja luoville työntekijöille, jotka tarvitsevat voimakasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)