Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Precision 7540 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Precision 7540

Tuote, jonka kuvausta pyydetään, on Dell Precision 7540. Tämä Dellin valmistama kannettava tietokone tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja luotettavuutta. Dell Precision -sarja on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, ja 7540-malli ei ole poikkeus.

Dell Precision 7540 -laitteessa yhdistyvät tehokkaat suorituskykyominaisuudet ja korkealaatuiset komponentit. Sen avulla voit suorittaa vaativia tehtäviä vaivattomasti ja tehokkaasti. Tämä tehokas tietokone soveltuu erityisesti suunnittelijoille, insinööreille, taiteilijoille sekä muihin tehotyöskentelyä vaativiin ammatteihin.

Dell Precision 7540:ssä on tarkka ja kirkas näyttö, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja väritarkkuuden. Voit nauttia terävästä kuvasta yksityiskohtaisilla grafiikoilla ja elokuvilla. Tämä ominaisuus tekee tästä kannettavasta tietokoneesta ihanteellisen valinnan multimedia-alan ammattilaisille.

Tietoturva on Dell Precision 7540:n yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Sen sisäänrakennettu tietoturvaominaisuudet auttavat suojaamaan sinua haitallisilta ohjelmistoilta ja uhkilta. Voit keskittyä työhösi huolettomasti, kun tiedät, että tietosi ovat suojattuja.

Tämä Dell Precision -laitteen suorituskyky on todellakin vaikuttava. Sen tehokas prosessori ja suuri määrä muistia mahdollistavat nopean ja sulavan työskentelyn. Voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista tai suorituskyvyn heikkenemistä.

Vaikka Dell Precision 7540 tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet, se saattaa olla hieman painavampi verrattuna muihin kannettaviin tietokoneisiin. Tämä kannettava ei välttämättä ole kaikkein kevyin vaihtoehto, mikä kannattaa ottaa huomioon, jos liikut paljon työn merkeissä.

Kaiken kaikkiaan Dell Precision 7540 on erinomainen valinta ammattikäyttöön. Se tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, erinomaiset tietoturvaominaisuudet ja laadukkaan näytön. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Dell Precision 7540 on varmasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)