Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Precision 7530 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Precision 7530

Dell Precision 7530 on ammattikäyttöön tarkoitettu tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Tämä kannettava tietokone on suunniteltu erityisesti vaativiin tehtäviin, kuten suunnitteluun, ohjelmointiin ja graafiseen suunnitteluun.

Dell Precision 7530:ssä yhdistyvät huippuluokan komponentit ja innovatiivinen suunnittelu. Tietokoneessa on tehokas prosessori ja runsaasti muistia, joka mahdollistaa nopean ja sujuvan suorituskyvyn. Lisäksi laitteessa on laadukas näyttö, joka tarjoaa tarkat värit ja terävän kuvanlaadun.

Dell Precision 7530:ssä on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten kestävä rakenne ja ergonominen näppäimistö. Tietokoneessa on myös useita liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portit ja HDMI-liitäntä, joten voit helposti liittää ulkoisia laitteita ja lisätarvikkeita.

Vaikka Dell Precision 7530 on erinomainen ammattikäyttöön tarkoitettu tietokone, siinä on kuitenkin muutamia haittoja. Tietokoneen hinta on hieman korkeampi verrattuna muihin vastaaviin malleihin markkinoilla. Lisäksi laitteen koko ja paino voivat olla hieman suurempia, mikä voi vaikuttaa sen liikuteltavuuteen.

Kokonaisuutena Dell Precision 7530 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden ammattimaiseen käyttöön. Jos etsit tehokasta ja monipuolista tietokonetta vaativiin tehtäviin, Dell Precision 7530 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)