Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Precision 5550 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Precision 5550

Tuote on Dell Precision 5550 kannettava tietokone. Dellin Precision-sarja on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, tarjoten tehokkaita suorituskykyä ja luotettavuutta vaativiin tehtäviin. Precision 5550-malli on varustettu korkealaatuisilla komponenteilla ja tarjoaa käyttäjälle monipuolisen työkalun tehokkaaseen työskentelyyn. Tämä kannettava tietokone sopii erityisesti suunnitteluun, simulointiin ja muihin raskaisiin laskentatehtäviin. Dell Precision 5550 on tyylikkäästi muotoiltu ja kevyt kannettava, joka tarjoaa laadukkaan näytön ja käyttömukavuuden. Miinuspuolena voi olla korkea hinta verrattuna muihin kannettaviin malleihin, mutta laatunsa ja suorituskykynsä puolesta Dell Precision 5550 on erinomainen valinta ammattikäyttäjille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)