Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Precision 5540 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Precision 5540

Tuote: Dell Precision 5540

Dell Precision 5540 on tehokas kannettava tietokone, joka tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn vaativiin tehtäviin. Tämä malli edustaa Delliä laadukkaana brändinä ja tarjoaa käyttäjälleen luotettavuutta ja suorituskykyä. Dell Precision 5540 sisältää monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan ammattikäyttöön tai opiskeluun. Innovatiivinen suunnittelu yhdistyy tehokkaaseen suorituskykyyn, ja ergonominen käyttö takaa mukavuuden pitkäkestoiseen käyttöön.

Plussat:
– Tehokas suorituskyky
– Laadukas ja luotettava brändi
– Monipuoliset ominaisuudet ammattikäyttöön
– Innovatiivinen suunnittelu

Miinukset:
– Saattaa olla hintava verrattuna perusmalleihin

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)