Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Precision 5520 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Precision 5520

Tuote kuuluu Dell Precision -sarjaan ja sen mallinumero on 5520. Dell Precision 5520 on laadukas kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Tämä malli tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja luotettavuutta. Dell on tunnettu laitteidensa korkeasta laadusta ja tarkasta suunnittelusta.

Dell Precision 5520 -kannettavassa on tehokas prosessori ja riittävästi muistia, joten se käsittelee tehokkaasti vaativiakin tehtäviä. Sen suuri ja terävä näyttö tarjoaa upean katselukokemuksen ja tarkat yksityiskohdat. Lisäksi laitteessa on korkealaatuinen näppäimistö, joka mahdollistaa miellyttävän ja tarkan kirjoittamisen.

Dell Precision 5520 -kannettavan ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä kätevän ja helposti mukana kannettavan. Sen akunkestävyys on myös erinomaista tasoa, joten voit työskennellä pitkään ilman huolta akun loppumisesta.

Tämä kannettava on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta vaativiin tehtäviin, kuten suunnitteluun, kuvankäsittelyyn tai ohjelmointiin. Sen suorituskyky ja luotettavuus tekevät siitä ihanteellisen kumppanin ammattikäyttöön.

Yhteenvetona Dell Precision 5520 on tehokas ja korkealaatuinen kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ammattikäyttöön. Sen ohut ja kevyt muotoilu sekä pitkä akunkestävyys tekevät siitä kätevän valinnan mobiilikäyttäjille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)