Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Precision 3551 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Precision 3551

Dell Precision 3551 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn. Tämä Dellin tietokone on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, kuten suunnittelutyöhön, tekniikan alan töihin ja muuhun vaativaan käyttöön.

Dell Precision 3551: ssä on laadukas suoritin ja riittävä muisti, jolloin voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti saumattomasti. Näytössä on kirkkaat ja tarkat värit, joka tekee työskentelystä miellyttävää.

Tämän tietokoneen kompakti koko tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Voit työskennellä missä tahansa ja milloin tahansa ilman haittaa.

Dell Precision 3551 tarjoaa myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten nopean SSD-levyn, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja käynnistyksen. Lisäksi se tarjoaa myös monia liitäntämahdollisuuksia, jotta voit liittää helposti tarvittavat oheislaitteet.

Plussat:
– Tehokas suorituskyky
– Kirkas ja tarkka näyttö
– Kompakti koko
– Nopea SSD-levy
– Monipuoliset liitäntämahdollisuudet

Miinukset:
– Hinta voi olla korkea, mutta vastaavasti saat myös laadukkaan ja luotettavan tuotteen

Dell Precision 3551 on loistava valinta ammattikäyttöön, joka tarjoaa luotettavuutta, suorituskykyä ja käyttömukavuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)