Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Precision 3551 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Precision 3551

Dell Precision 3551 on kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavuutta ja tehokkuutta vaativille käyttäjille. Tämä Dellin laadukas malli tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattikäyttöön.

Precision 3551:ssä yhdistyvät vankka suorituskyky ja tärkeät toiminnot. Se on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja riittävällä muistilla, jotta voi käsitellä monimutkaisia tehtäviä sujuvasti. Suuri tallennustila mahdollistaa tiedostojen säilyttämisen turvallisesti ja järjestyksessä.

Tämän Dell-läppärin suurin vahvuus on sen näyttö. Kirkas ja tarkka näyttötyyppi tarjoaa upean katseluelämyksen. Tämä on erityisen hyödyllistä graafisen suunnittelun ja videoiden editoinnin ammattilaisille.

Precision 3551 tietokoneessa on myös ajan tasalla olevia liitettävyysominaisuuksia, joiden avulla voit helposti liittää laitteesi muihin pääteihin ja laitteisiin. Riippumatta siitä, missä työskentelet, pysyt aina yhteydessä muihin järjestelmiin ja lähiverkkoihin.

Vaikka Dell Precision 3551:ssä on paljon hyviä ominaisuuksia, siinä on myös joitakin haittoja. Sen akkukesto ei ehkä ole paras mahdollinen, mikä voi olla haitallista käyttäjille, jotka haluavat käyttää tietokonetta pitkiä aikoja liikkeellä ollessaan. Tämä kannettava tietokone voi myös olla hieman painava, mikä voi olla haittaa niille, jotka käyttävät sitä päivittäisessä työssään.

Kokonaisuutena Dell Precision 3551 on luotettava kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja hyvät liitettävyysominaisuudet. Se on ihanteellinen valinta ammattikäyttöön niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan työkalun päivittäisiin tehtäviin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)