Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELL OPTIPLEX 3020 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon DELL tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELL OPTIPLEX 3020 SFF

DELL OPTIPLEX 3020 SFF on tietokone, joka on suunniteltu pieniin tiloihin. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokasta tietokonetta, mutta joilla ei ole paljon tilaa työpöydällä. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja nopea, joten se sopii hyvin sekä koti- että toimistokäyttöön. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten tiedostojen käsittelyä, verkkoselailua ja videoiden katselua. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, DELL OPTIPLEX 3020 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)