Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7490 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7490

Tuote: Dell Latitude 7490

Dell Latitude 7490 on luotettava ja suorituskykyinen kannettava tietokone ammattikäyttöön. Se tarjoaa tehokkaan suoritin- ja muistikonfiguraation sekä monipuoliset liitännät, jotka helpottavat päivittäistä työskentelyäsi. Kannettava on suunniteltu kestämään vaativiakin työolosuhteita ja sen kompakti koko tekee siitä helposti kannettavan mukaan minne tahansa. Dell Latitude 7490 on luotettava kumppani, joka vastaa ammattimaisiin tarpeisiisi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)