Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7490 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7490

Dell Latitude 7490 on kannettava tietokone, joka tarjoaa korkealaatuisen suorituskyvyn varsinkin ammattilaisille. Tämä Dellin valmistama laite yhdistää tyylikkään ulkonäön ja tehokkaat ominaisuudet.

Dell Latitude 7490:llä on vankka rakenne ja kestävästä materiaalista valmistettu kotelo, joka tekee siitä sopivan vaativiinkin työolosuhteisiin. Tämä kannettava tietokone on varustettu Intelin prosessorilla, joka tarjoaa sujuvan ja nopean suorituskyvyn. Suuren muistikapasiteetin ansiosta voit käyttää useita ohjelmia samanaikaisesti ilman hidastumista.

Tämä Dell Latitude 7490 -malli tarjoaa myös erinomaisen näytön, joka toistaa värit tarkasti ja tarjoaa korkean resoluution. Lisäksi se on varustettu monipuolisilla liitännöillä, kuten USB-porteilla ja HDMI-liitännällä, joten voit helposti liittää erilaisia ​​laitteita tähän kannettavaan tietokoneeseen.

Dell Latitude 7490:n käyttöjärjestelmänä toimii Windows 10, joka tarjoaa käyttäjälle tutun ja helppokäyttöisen käyttöliittymän. Lisäksi tässä mallissa on pitkä akunkesto, joten voit käyttää tätä kannettavaa tietokonetta koko päivän ilman tarvetta ladata akkua.

Dell Latitude 7490 on loistava valinta ammattikäyttöön tai vaativaan kotikäyttöön. Sen tehokkaat ominaisuudet ja kestävä rakenne tekevät siitä luotettavan kumppanin pitkäaikaiseen käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)