Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7490 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7490

Dell Latitude 7490 on 14-tuumainen kannettava tietokone, joka tarjoaa laadukkaan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Tämä Dellin kannettava tietokone on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, ja se tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja kestävän rakenteen.

Dell Latitude 7490:ssä on tehokas Intel-suoritin, joka takaa nopean suorituskyvyn ja sujuvan multitaskauksen. Kannettavassa on myös riittävästi muistia ja tallennustilaa, joten voit tallentaa kaikki tiedostosi ja sovelluksesi helposti.

Tämä Dellin kannettava tietokone on myös varustettu korkearesoluutioisella näytöllä, joka takaa tarkan ja selkeän kuvan. Näytön avulla voit työskennellä tehokkaasti ja nauttia viihdesisällöstä laadukkaasti.

Dell Latitude 7490 sisältää myös monia liitettävyysoptiona, kuten USB-portit ja HDMI-liitännän, jotka mahdollistavat laitteiden helpon liittämisen. Kannettavassa on myös sisäänrakennettu langaton yhteys, joka mahdollistaa internetin käytön ilman erillistä verkkokaapelia.

Plussat:
– Luotettava ja kestävä rakenne
– Tehokas suorituskyky ja sujuva multitasking
– Korkearesoluutioinen näyttö tarkan ja selkeän kuvan saamiseksi
– Monipuoliset liitettävyysvaihtoehdot helpottavat laitteiden liittämistä
– Sisäänrakennettu langaton yhteys mahdollistaa langattoman internetin käytön

Miinukset:
– Ei mainittavia miinuksia

Dell Latitude 7490 on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta ammattikäyttöön. Sen suorituskyky, laadukas näyttö ja monipuoliset ominaisuudet takaavat tehokkaan työskentelyn ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)