Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Dell Latitude 7490 – i5-8250U/16/512SSD/14/FHD/Touch/IPS/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
499 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7490 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7490

Dell Latitude 7490 on erinomainen valinta, kun tarvitset korkealuokkaista suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä kannettava tietokone tarjoaa vakuuttavia ominaisuuksia, jotka vastaavat ammattikäyttäjän tarpeita.

Dell Latitude 7490 -mallissa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne. Sen ohut ja kevyt design tekee siitä helppokäyttöisen ja kannettavan. Laadukas näyttö tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen ja tarkat värit, joten voit nauttia eloisista ja selkeistä kuvista.

Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla suorittimella, joka vie suorituskykysi uudelle tasolle. Voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti saumattomasti ja nopeasti. Lisäksi Dell Latitude 7490:ssä on runsaasti tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi helposti saatavilla.

Tietoturva on Dell Latitude 7490:n yksi vahvuuksista. Tämä kannettava tietokone tarjoaa useita turvallisuusominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan tietojasi ja yksityisyyttäsi. Näihin kuuluu esimerkiksi sormenjälkitunnistus, joka takaa ainoastaan sinun pääsysi tietokoneelle. Voit siis luottaa siihen, että tietosi pysyvät turvassa.

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 7490 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Sen tehokkaat ominaisuudet ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä täydellisen kumppanin työ- ja vapaa-ajan tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)