Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Dell Latitude 7490 – i5-8250U/16/512SSD/14/FHD/Touch/IPS/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
499 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7490 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7490

Tuote: Dell Latitude 7490

Kuvaus:
Dell Latitude 7490 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Tämä Dellin valmistama kannettava tietokone tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä, ominaisuuksia ja kestävyyttä.

Latitude 7490:ssä on tyylikäs muotoilu, joka sopii niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Sen 15 tuuman näyttö näyttää kirkkaat ja terävät kuvat, ja sen Full HD -resoluutio takaa selkeän kuvanlaadun. Tässä kannettavassa tietokoneessa on myös tehokas suoritin, jonka ansiosta voit suorittaa monia tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista.

Dell Latitude 7490:ssä on myös erilaisia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portit, HDMI-liitäntä ja SD-kortinlukija, jotka mahdollistavat helpon liitettävyyden eri laitteiden kanssa. Tämä kannettava tietokone tarjoaa myös pitkän akunkeston, mikä on erittäin kätevää liikkuvalle käyttäjälle.

Plussat:
– Suorituskykyinen suoritin
– Kirkas ja terävä näyttö
– Lukuisia liitäntämahdollisuuksia
– Pitkä akunkesto

Miinukset:
– Ei mainittavia miinuksia

Yhteenvetona voidaan todeta, että Dell Latitude 7490 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja suorituskykyistä kannettavaa tietokonetta. Sen laadukas muotoilu, tehokas suorituskyky ja kattavat liitäntämahdollisuudet tekevät siitä erinomaisen työvälineen päivittäiseen käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)