Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7490 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7490

Dell Latitude 7490 on kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokkuutta ja luotettavuutta liikkuvaan työskentelyyn. Tämä Dellin Latitude-sarjan malli on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön ja tarjoaa laadukkaan suorituskyvyn sekä monipuoliset ominaisuudet.

7490-malli on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa tarkat ja elävät värit. Tämä mahdollistaa visuaalisten sisältöjen selkeän näkymisen ja tekee työskentelystä miellyttävää. Kannettavan tehokas suoritin takaa nopean ja sulavan toiminnan, jolloin voit hoitaa työtehtävät tehokkaasti.

Latitude 7490:ssä on myös ergonominen näppäimistö, joka takaa mukavan kirjoituskokemuksen. Kannettava on myös kevyt ja siro, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa helposti. Voit työskennellä missä haluat, olipa se sitten toimistolla, kokoushuoneessa tai vaikkapa kahvilassa.

Dell Latitude 7490 tukee myös tietoturvallisuutta ja yksityisyyttä. Kannettavassa on monia turvallisuustoimintoja, kuten salaus ja sormenjälkitunnistus, jotka auttavat suojaamaan arkaluontoista tietoa. Voit siis luottaa siihen, että tärkeät tiedot pysyvät turvassa.

Yhteenvetona Dell Latitude 7490 on erinomainen valinta ammattikäyttöön. Sen tehokkuus, luotettavuus ja monipuoliset ominaisuudet takaavat sujuvan työskentelyn missä tahansa ympäristössä. Olitpa sitten toimistolla tai matkalla, Dell Latitude 7490 on luotettava kumppani, joka täyttää korkeat vaatimukset.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)