Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7490 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7490

Dell Latitude 7490 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone, joka täyttää vaativankin käyttäjän tarpeet. Tämä Dellin Latitude-sarjaan kuuluva malli tarjoaa suorituskykyä ja monipuolisuutta päivittäiseen käyttöön. Kannettavan tietokoneen suunnittelu on tyylikäs ja kestävä, ja se soveltuu sekä työkäyttöön että vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Dell Latitude 7490:n suorituskyky perustuu tehokkaaseen prosessoriin ja runsaaseen muistiin, jotka mahdollistavat sujuvan ja nopean työskentelyn. Kannettavassa on myös laajennettavissa oleva tallennustila, joka tarjoaa tarvittavan tilan tiedostoille ja ohjelmille. Tämä mahdollistaa monia samanaikaisia tehtäviä ja tehokasta multitaskingia.

Dell Latitude 7490:n näyttö on laadukas ja tarkka, ja siinä on riittävän suuri koko työskentelyyn ja viihtymiseen. Näytön resoluutio takaa terävän kuvan sekä tekstin selkeyden. Kannettavassa on myös pitkäkestoinen akku, joka varmistaa, että voit työskennellä tai nauttia viihteestä ilman huolta akun loppumisesta.

Dell Latitude 7490:n käyttöjärjestelmänä on suosittu Windows, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen ja intuitiivisen käyttöliittymän. Kannettava sisältää myös laajan valikoiman liitäntöjä ja portteja, kuten USB- ja HDMI-portit, jotka mahdollistavat yhteyden erilaisiin laitteisiin ja laajentavat käyttömahdollisuuksia.

Kokonaisuudessaan Dell Latitude 7490 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat korkealaatuista ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta. Sen tehokkaat ominaisuudet ja laadukas suunnittelu tarjoavat käyttäjille monia etuja ja mahdollisuuden tehdä työtä missä ja milloin tahansa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)