Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7490 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7490

Dell Latitude 7490 on tehokas ja monipuolinen kannettava tietokone. Tämä Dellin korkealaatuinen laite tarjoaa luotettavuutta ja suorituskykyä kaikissa liiketoiminnan tarpeissa. Dell Latitude -sarja tunnetaan kestävyydestään ja luotettavuudestaan, ja tämä malli ei petä odotuksia.

Dell Latitude 7490: n suorituskyvystä vastaa tehokas prosessori, joka takaa sulavan ja nopean käyttökokemuksen. Sen suuri muistikapasiteetti ja nopea tallennustila mahdollistavat sujuvan moniajoon ja tiedostojen tallentamiseen. Kannettava tietokone on suunniteltu erityisesti ammattilaisille ja tarjoaa monia työnkulkuun liittyviä ominaisuuksia, kuten ergonomisen näppäimistön, monipuoliset liitännät ja pitkän akun keston.

Dell Latitude 7490 -mallin ulkonäkö on moderni ja tyylikäs, ja sen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä helpon kuljettaa mukana. Sen näyttö on kirkas ja tarkka, joten voit nauttia tarkkaa kuvanlaatua ja eläviä värejä. Lisäksi kannettavassa tietokoneessa on sisäänrakennettu web-kamera ja mikrofoni, joten voit helposti osallistua videokonferensseihin ja pitää yhteyttä kollegoihin.

Dell Latitude 7490 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden, joka vastaa liiketoiminnan tarpeita. Sen kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä loistavan valinnan ammattikäyttöön. Olipa kyse sitten työskentelystä toimistossa, matkustamisesta tai etätyöstä, tämä kannettava tietokone pitää sinut tehokkaana ja tuottavana missä tahansa työskenteletkin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)