Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELL Latitude 7420 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELL Latitude 7420

Dell Latitude 7420 on kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavuutta ja suorituskykyä vaativille käyttäjille. Tämä Dellin malli tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja etuja, jotka tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön.

Dell Latitude 7420:ssa yhdistyy Dellin tunnettu laadukas suunnittelu ja vankka rakenne. Sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä helposti kannettavan ja kätevän matkakumppanin. Kannettava tietokone on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa terävän kuvan ja tarkan värin toiston.

Tämän Dellin kannettavan tietokoneen suorituskyky ja tehokkuus ovat huippuluokkaa, sillä se on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja riittävällä määrällä muistia. Tämä mahdollistaa nopean käynnistyksen, sujuvan multitaskauksen ja vaativien sovellusten käytön. Lisäksi Dell Latitude 7420:ssa on erinomainen akunkesto, joka mahdollistaa pitkät työskentelyajat ilman huolta lataamisesta.

Tietoturva on myös tärkeä tekijä tässä Dellin mallissa. Siinä on sisäänrakennettuja tietoturvaominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistin ja kasvojentunnistus, jotka tarjoavat lisäsuojaa ja auttavat pitämään tärkeät tiedot turvassa.

Dell Latitude 7420 sopii erinomaisesti niin liikematkustajille kuin opiskelijoillekin, jotka tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan tietokoneen. Sen monipuoliset ominaisuudet ja laadukkaat tekniset tiedot tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja laadukasta kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)