Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7420 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7420

Tuotteen ydintiedot:
Merkki: Dell
Malli: Latitude 7420

Dell Latitude 7420 on Dellin suunnittelema laadukas ja tehokas kannettava tietokone. Se tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin liikematkailijoille kuin opiskelijoillekin. Tämä malli on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja tarjoamaan tehokkaan työskentely-ympäristön. Dell Latitude 7420 on luotettava kumppani niille, jotka arvostavat suorituskykyä ja luotettavuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)