Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7420 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7420

Dell Latitude 7420 on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja suorituskykyistä kannettavaa tietokonetta. Tämä malli tarjoaa tehokkaan suorittimen ja laadukkaan näytön, mikä tekee siitä ihanteellisen niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Dell on tunnettu luotettavuudestaan ja laadustaan, ja Latitude-sarja on osoittanut olevansa erinomainen valinta ammattikäyttöön. 7420-malli sisältää monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kilpailukykyisen vaihtoehdon markkinoilla. Yhteenvetona Dell Latitude 7420 tarjoaa hyvän yhdistelmän suorituskykyä, luotettavuutta ja laadukasta käyttökokemusta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)