Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7410 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7410

Dell Latitude 7410 on laadukas ja monipuolinen kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen. Tämä Dellin laite on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, ja se sopii erinomaisesti yrityskäyttöön ja vaativiin työtehtäviin.

Dell Latitude 7410:ssä on tyylikäs ja kestävä rakenne, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja kestävyyden. Laite on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten se kestää päivittäistä kulutusta ja matkustamista. Kannettavan mukana tulee myös monia käteviä liitännät, kuten USB-portit ja HDMI-liitäntä, joten voit liittää helposti erilaisia laitteita ja näyttöjä siihen.

Dell Latitude 7410:n suorituskyky on huippuluokkaa. Se on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja runsaalla määrällä RAM-muistia, joten se tarjoaa nopean ja sulavan käyttökokemuksen. Lisäksi laitteessa on nopea SSD-levy, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja käynnistysajan.

Tämä Dellin kannettava tarjoaa myös erinomaisen näyttökokemuksen. Siinä on korkearesoluutioinen näyttö, joka tuottaa teräviä ja eläviä värejä. Näytön koko on optimaalinen, joten voit nauttia elokuvista, valokuvista ja työtehtävistä korkealla laadulla.

Plussat:

– Korkearesoluutioinen näyttö
– Tehokas suorituskyky
– Kestävä rakenne
– Monipuoliset liitännät

Miinukset:

– Hintava vaihtoehto

Yhteenvetona voi todeta, että Dell Latitude 7410 on erinomainen valinta ammattikäyttöön. Tämä kannettava tarjoaa korkealuokkaisen suorituskyvyn, kestävän rakenteen ja monipuoliset liitännät. Vaikka hinta saattaa olla korkeampi, saat laitteelta erinomaista vastinetta rahoillesi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)