Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7400 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7400

Tässä on Dell Latitude 7400 -kannettava. Tämä Dellin valmistama malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuolisuuden, joka vastaa liiketoimintasi tarpeita. Dell Latitude 7400 on suunniteltu tukemaan tehokasta työskentelyä ja tarjoaa häikäisevän tarkan Full HD -näytön, joka toistaa eloisia värejä ja teräviä yksityiskohtia.

Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla Intelin 8. sukupolven Core i5 -suorittimella, joka tarjoaa nopean suorituskyvyn ja sulavan käyttökokemuksen. Lisäksi Dell Latitude 7400:ssa on riittävästi tallennustilaa ja muistia, joten voit tallentaa kaiken tarvittavan tiedon ja suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti.

Dell Latitude 7400:ssa on myös useita käteviä ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu sormenjälkilukija, joka varmistaa nopean ja turvallisen kirjautumisen, sekä taustavalaistu näppäimistö, joka helpottaa työskentelyä pimeissä tiloissa. Tämä kannettava tietokone tarjoaa myös pitkän akun keston, mikä mahdollistaa häiriöttömän työskentelyn ilman jatkuvaa lataamista.

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 7400 on luotettava ja tehokas kumppani työpaikalla. Sen kestävä rakenne ja korkealuokkaiset komponentit takaavat pitkän käyttöiän. Olipa kyseessä sitten liikematkustus tai päivittäinen toimisto-työskentely, tämä kannettava tietokone vastaa tarpeitasi ja tarjoaa luotettavan suorituskyvyn jokaiseen tehtävään.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)