Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7400 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7400

Dellin Latitude 7400 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone. Tämä malli on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, ja se tarjoaa monia käytännöllisiä ominaisuuksia. Kannettavassa on tehokas suoritin, joka takaa sulavan suorituskyvyn kaikissa tehtävissäsi. Lisäksi sen kompakti ja kevyt muotoilu tekee siitä ihanteellisen matkakumppanin.

Dell Latitude 7400:n käyttöjärjestelmänä on Windows 10, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Näytöllä on tarkka ja kirkas resoluutio, joka takaa tarkan ja selkeän kuvan. Kannettavan sisäiset tallennustilat antavat sinulle runsaasti tilaa tiedostojesi säilyttämiseen.

Tämä Dell Latitude -malli tarjoaa myös hyvän akunkeston, joten voit työskennellä jopa koko päivän ilman tarvetta ladata sitä. Sen lisäksi, että tämä kannettava on erittäin luotettava ja kestävä, se tarjoaa myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistuksen ja kasvojentunnistuksen, jotka pitävät tiedot turvassa.

Dell Latitude 7400 on siis erinomainen valinta ammattikäyttöön tai opiskeluun. Sen huippuluokan suorituskyky, käyttäjäystävällinen käyttöjärjestelmä ja kevyt muotoilu tekevät siitä loistavan kumppanin päivittäisiin tehtäviisi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)