Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7400 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7400

Tuote: Dell Latitude 7400

Kuvaus:
Dell Latitude 7400 on erinomainen kannettava tietokone, joka sopii erityisesti vaativaan liiketoimintakäyttöön. Tämä kannettava tarjoaa korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta Dellin tunnetulla laadulla.

Dell Latitude 7400 on varustettu tehokkailla komponenteilla, kuten Intelin 8. sukupolven Core i5 -suorittimella, joka mahdollistaa vaivattoman multitaskauksen ja nopean suorituskyvyn. Lisäksi kannettava tulee varustettuna 8 GB RAM-muistilla ja 256 GB:n SSD-kiintolevyllä, mikä mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja tallennustilan tehokkaan hyödyntämisen.

Tämä malli tarjoaa myös monipuolisen näyttöratkaisun, sillä se on varustettu 14-tuumaisella Full HD -näytöllä. Näyttö tarjoaa tarkat ja kirkkaat värit, joka sopii erinomaisesti tarkkuutta vaativiin työtehtäviin.

Dell Latitude 7400:ssa on myös lukuisia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-C, HDMI ja Thunderbolt 3. Näiden ansiosta voit helposti liittää lisälaitteita ja laajentaa koneen käyttömahdollisuuksia.

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 7400 on erinomainen valinta, jos tarvitset luotettavaa ja suorituskykyistä kannettavaa liiketoimintakäyttöön. Sen vankka rakenne, tehokkaat komponentit ja monipuoliset liitäntämahdollisuudet tekevät siitä ihanteellisen kumppanin pitkäaikaiseen käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)