Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7400 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7400

Tuotteena on Dell Latitude 7400 kannettava tietokone. Tämä Dellin valmistama tyylikäs ja tehokas kannettava tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja toimii erinomaisesti niin työ- kuin viihdekäytössäkin. Latitude 7400ssa on korkealaatuinen ja kestävä rakenne, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin työympäristöihin.

Dell Latitude 7400 -kannettavassa on tarkka ja kirkas 14 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Sen tehokas suoritin ja runsas muisti takaavat sujuvan suorituskyvyn kaikissa tehtävissä. Voit käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti ja suorittaa tehokkaita tehtäviä ilman hidastuksia.

Koneessa on myös erinomainen akunkesto, joten voit työskennellä tai nauttia viihdesisällöstä pidempiä aikoja ilman tarvetta lataamiselle. Lisäksi Dell Latitude 7400 tarjoaa monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten USB-C- ja HDMI-portit, joten voit helposti liittää lisälaitteita ja laajentaa tietokoneen toiminnallisuutta.

Dell Latitude 7400ssa yhdistyy tehokkuus, tyylikkyys ja kestävyys. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka vaativat luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Sen suorituskyky, korkealaatuiset näyttöominaisuudet ja pitkä akunkesto tekevät siitä erinomaisen valinnan niin työntekijöille kuin opiskelijoillekin. Hanki Dell Latitude 7400 ja nauti upeasta käyttökokemuksesta missä tahansa!

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)