Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7390 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7390

Dell Latitude 7390 on keskitason yrityskannettava, joka täyttää vaativankin käyttäjän tarpeet. Sen suorituskyky perustuu tehokkaaseen Intel-prosessoriin ja riittävään määrään keskusmuistia. Kannettavassa on myös nopea SSD-tallennus, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja käynnistymisen. Dell Latitude 7390 tarjoaa myös laadukkaan näyttökokemuksen, sillä siinä on kirkas ja tarkka näyttöpaneeli. Kannettavassa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten sormenjälkilukija ja taustavalaistu näppäimistö, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Akunkestoltaan Dell Latitude 7390 on erittäin hyvä, joten voit työskennellä pitkiä aikoja ilman huolta akun loppumisesta. Kokonaisuutena Dell Latitude 7390 on luotettava ja laadukas kannettava, joka sopii erinomaisesti ammattikäyttöön ja jokapäiväiseen työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)