Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7390 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7390

Tuotetiedot: Dell Latitude 7390

Dell Latitude 7390 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone Dell-brändin tunnetulta Latitude-sarjalta. Tämä kannettava tarjoaa käyttäjälle erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden, mikä tekee siitä loistavan valinnan niin työ- kuin opiskelukäyttöönkin. Sen kompakti koko ja keveys tekevät siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Dell Latitude 7390:ssä yhdistyy tyylikäs ulkonäkö ja huippuluokan suorituskyky, tarjoten käyttäjälle kaiken tarvittavan päivittäiseen työskentelyyn. Dell Latitude 7390 on varustettu laadukkailla komponenteilla ja se tarjoaa monipuoliset liitännät eri laitteille, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan monipuolista käyttöä kaipaaville käyttäjille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)