Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7390 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7390

Dell Latitude 7390-4 on erittäin suorituskykyinen kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavan suorituksen ja monipuolisuuden työpäivääsi. Tämä Dellin valmistama kannettava tietokone on suunniteltu erityisesti liikemiehille ja ammattilaisille, jotka vaativat luotettavaa ja tyylikästä laitetta päivittäiseen käyttöön.

Dell Latitude 7390-4:n vahvuutena on sen tehokas suorituskyky ja monipuolisuus. Tämän laitteen ansiosta voit suorittaa vaativiakin tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Sen Intel-suoritin tarjoaa luotettavan suorituskyvyn kaikissa tilanteissa. Lisäksi tämä kannettava tietokone on varustettu runsaalla määrällä muistia ja tallennustilaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia tiedostojen tallennustilan riittävyydestä.

Dell Latitude 7390-4:n kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät siitä erittäin kätevän matkakumppanin. Sen laadukas näyttö tarjoaa selkeän ja terävän kuvan, joten voit työskennellä missä tahansa ympäristössä. Lisäksi tämä kannettava tietokone on varustettu useilla liitännöillä, jotka mahdollistavat helpon yhteyden eri laitteisiin ja tarvikkeisiin.

Vaikka Dell Latitude 7390-4 tarjoaa monia etuja, siinä on myös joitain haittoja. Tämä kannettava tietokone ei sisällä erillistä näytönohjainta, joten se ei sovellu raskaalle pelien pelaamiselle tai graafisesti vaativille töille. Lisäksi sen akunkesto voisi olla hieman pidempi, jotta se kestäisi koko työpäivän.

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 7390-4 on erinomainen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan tietokoneen. Sen laadukas suorituskyky, monipuolisuus ja kätevä koko tekevät siitä täydellisen laitteen päivittäiseen käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)