Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7390 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7390

Tämä Dell Latitude 7390-3 -kannettava tietokone tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Dell on arvostettu brändi, joka tunnetaan laadukkaista ja luotettavista tietokoneistaan. Dell Latitude -sarja on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, ja se tarjoaa käyttäjälleen tehokkaan työkalun päivittäisiin tehtäviin.

Tämä malli, Latitude 7390-3, on varustettu tehokkaalla suorittimella ja riittävällä muistilla, jotta voit suorittaa vaativiakin tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Kannettavan kompakti koko ja keveys tekevät siitä helposti kannettavan ja liikuteltavan. Voit ottaa sen mukaasi kokouksiin, matkoille tai työskennellä missä vain tarvitsetkin.

Dell Latitude 7390-3 -kannettavassa on myös laadukas näyttö, joka tarjoaa tarkat ja eloisat värit. Voit nauttia multimediasta ja selata nettisivuja vaivattomasti. Lisäksi kannettavassa on pitkä akun kesto, joka mahdollistaa pitkät työpäivät ilman huolta lataamisesta.

Plussat:
– Tehokas suorituskyky
– Kompakti ja kevyt muotoilu
– Laadukas näyttö ja eloisat värit
– Pitkä akun kesto

Miinukset:
– Ei sisällä erityisiä lisäominaisuuksia

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 7390-3 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti ammattikäyttöön. Se tarjoaa tarvittavat ominaisuudet tehokasta työskentelyä ja viihdettä varten.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)