Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7390 2-in-1 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7390 2-in-1

Dell Latitude 7390 2-in-1 on monipuolinen ja kestävä kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen. Dell on tunnettu brändi, joka on tunnettu laadukkaista ja luotettavista tietokoneistaan. Latitude 7390 2-in-1 -malli on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, ja se tarjoaa paljon hyötyjä ja ominaisuuksia.

Dell Latitude 7390 2-in-1 -tietokoneessa on taitettava näyttö, mikä mahdollistaa sen käytön sekä kannettavana tietokoneena että tablettina. Tämä antaa sinulle enemmän joustavuutta ja mahdollisuuden työskennellä missä ja milloin haluat. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana ja sopii erinomaisesti liikkuvaan työntekoon.

Dell Latitude 7390 2-in-1 -tietokoneessa on tehokas suoritin ja riittävästi muistia, mikä takaa sujuvan ja nopean toiminnan. Sen käyttöjärjestelmä on luotettava ja turvallinen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan ammattikäyttöön. Lisäksi siinä on monia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portit ja HDMI-liitäntä, joiden avulla voit liittää sen helposti muihin laitteisiin.

Dell Latitude 7390 2-in-1 -tietokoneen näyttö on kirkas ja terävä, ja se tarjoaa upean kuvanlaadun. Sen pitkä akunkesto takaa sen, että voit käyttää sitä koko päivän ilman tarvetta lataamiselle. Lisäksi siinä on erinomainen näppäimistö ja kosketuslevy, jotka tekevät siitä miellyttävän ja helppokäyttöisen käyttää.

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 7390 2-in-1 on erinomainen valinta, jos tarvitset monipuolisen ja luotettavan kannettavan tietokoneen ammattikäyttöön. Sen taitettava näyttö, suorituskyky ja kestävyys tarjoavat sinulle kaiken tarvittavan työskentelyyn. Se on hienostunut ja tehokas työkalu, joka auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen työsuorituksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)