Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7320 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7320

Dell Latitude 7320 on erittäin laadukas kannettava tietokone, joka tarjoaa korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä Dellin valmistama malli tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen niin työ- kuin vapaa-ajan tarpeisiin.

Dell Latitude 7320 -kannettavassa on tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne, joka kestää päivittäistä käyttöä. Laite on varustettu tehokkailla komponenteilla, kuten Intelin prosessorilla ja runsaalla muistilla, joten se tarjoaa sujuvan ja nopean suorituskyvyn kaikissa tehtävissä.

Tämän kannettavan tietokoneen näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkkuuden, joten voit nauttia elävästä ja terävästä kuvasta kaikissa käyttötilanteissa. Lisäksi laitteessa on hyvä näppäimistö, joka tekee kirjoittamisesta helppoa ja mukavaa.

Dell Latitude 7320 -kannettavan akunkesto on erittäin hyvä, joten voit käyttää laitetta pitkiä aikoja ilman lataamista. Lisäksi laitteessa on monipuoliset liitännät, joten voit helposti yhdistää sen muihin laitteisiin ja lisälaitteisiin.

Kaiken kaikkiaan Dell Latitude 7320 on erinomainen valinta vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan tietokoneen. Tämä malli tarjoaa korkealuokkaista teknologiaa, kestävyyttä ja monipuolisia ominaisuuksia, jotka helpottavat jokapäiväistä työskentelyäsi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)