Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7320 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7320

Dell Latitude 7320 on luotettava ja monipuolinen kannettava tietokone, joka tarjoaa suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Tämä Dellin malli yhdistää laadukkaan muotoilun ja tehokkaan suorituskyvyn, joten se soveltuu erinomaisesti niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöönkin.

Dell Latitude 7320:ssä on tehokas suoritin ja riittävästi RAM-muistia, joka takaa sujuvan ja nopean toiminnan. Sen avulla voit suorittaa erilaisia tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista. Lisäksi korkea resoluutio ja kirkas näyttö mahdollistavat tarkan kuvanlaadun ja elävät värit. Näin voit nauttia esimerkiksi elokuvien katselusta tai valokuvaeditoinnista täysin siemauksin.

Dell Latitude 7320 on myös erittäin kevyt ja kannettava. Voit ottaa sen mukaan minne tahansa ilman suurempaa vaivaa. Akun kesto on riittävän pitkä, joten voit työskennellä tai surffata netissä ilman jatkuvaa lataamista. Lisäksi sen ergonominen näppäimistö ja laadukkaat liitännät tarjoavat käyttömukavuutta ja mahdollisuuksia erilaisiin liitettävyyksiin.

Dell Latitude 7320 on varustettu myös monilla turvaominaisuuksilla, kuten sormenjälkitunnistimella ja kasvojentunnistuksella. Näin voit pitää tiedot turvassa ja estää luvattoman pääsyn laitteelle. Dell on tunnettu laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan, joten voit luottaa siihen, että tämä kannettava kestää pitkään ja tarjoaa luotettavuutta pitkällä aikavälillä.

Yhteenvetona Dell Latitude 7320 on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja suorituskykyistä kannettavaa. Sen tehokas suoritin, korkea resoluutio, keveys ja käyttömukavuus tekevät siitä monipuolisen työkalun työ- tai vapaa-ajan tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)