Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7310 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7310

Dell Latitude 7310 on erittäin tehokas kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Tämä Dellin valmistama kannettava tietokone on suunniteltu ammattikäyttöön ja se soveltuu erityisen hyvin liikkuvalle työntekijälle.

Dell Latitude 7310:n suunnittelu ja rakentelu huokuvat korkeaa laatua. Kannettava tietokone on valmistettu kestävistä materiaaleista, mikä tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen. Tämä kannettava on myös tyylikäs ulkonäöltään ja sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä kätevän kuljettaa mukana.

Dell Latitude 7310 tulee varustettuna tehokkaalla suorittimella, joka takaa nopean ja sulavan suorituskyvyn. Sen avulla voit suorittaa vaativiakin tehtäviä ilman viivettä tai hidastelua. Kannettavassa on myös riittävästi tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi ja dokumenttisi kätevästi samassa laitteessa.

Dell Latitude 7310:n näyttö on myös erinomainen. Sen korkearesoluutioinen näyttö tarjoaa terävän ja yksityiskohtaisen kuvan sekä realistisen väritoiston. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan multimediaa ja graafisia töitä tekeville käyttäjille.

Plussana Dell Latitude 7310:ssä on myös pitkä akun kesto. Voit käyttää tätä kannettavaa tietokonetta pitkiäkin aikoja ilman tarvetta lataukselle. Lisäksi kannettavassa on monipuoliset liitäntämahdollisuudet, joten voit helposti liittää siihen erilaisia ulkoisia laitteita ja tarvikkeita.

Miinuksena Dell Latitude 7310:ssä voi mainita korkeamman hintaluokan verrattuna muihin kannettaviin tietokoneisiin. Kuitenkin huomioiden sen laadukkaan suorituskyvyn ja luotettavuuden, tämä hinta on oikeutettu.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)