Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7300 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7300

Tuote on Dell Latitude 7300 -niminen kannettava tietokone. Dell on tunnettu brändi, joka tarjoaa korkealaatuisia ja luotettavia tietokoneita. Latitude-sarja on suunniteltu ammattikäyttöön, ja 7300-malli on kompakti 13 tuuman näytöllä varustettu tietokone.

Dell Latitude 7300 on varustettu tehokkaalla suorittimella ja riittävästi muistia, joten se pystyy suoriutumaan vaativistakin tehtävistä. Siinä on myös nopea tallennustila, jolloin tiedostojen siirto ja avaaminen on nopeaa. Tämä tekee siitä sopivan vaihtoehdon esimerkiksi liikematkailijoille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja kannettavan tietokoneen.

Dell Latitude 7300:n näyttö on erittäin laadukas ja selkeä, joten se sopii hyvin työskentelyyn, viihtymiseen ja viestien lukemiseen. Sen akunkesto on myös erinomainen, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan pitkille työpäiville tai matkoille.

Vaikka Dell Latitude 7300 on luotettava ja suorituskykyinen, se ei kuitenkaan sovellu niille, jotka tarvitsevat erityisen suuria tallennustiloja tai huippuluokan näytönohjainta. Tämä on hyvä huomioida, jos etsit tietokonetta, joka soveltuu erityisen vaativiin graafisiin töihin tai pelaamiseen.

Yhteenvetona Dell Latitude 7300 on luotettava, suorituskykyinen ja kannettava tietokone, joka sopii hyvin ammattikäyttöön ja matkailuun. Se tarjoaa laadukkaan näytön, hyvän akunkestävyyden ja riittävästi tehoa päivittäisiä töitä varten.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)