Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude 7300 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude 7300

Tuote, jonka tiedot olet antanut, on Dell Latitude 7300 -kannettava tietokone. Tämä Dellin valmistama malli kuuluu Latitude-sarjaan ja sen näytön koko on 15 tuumaa.

Dell Latitude 7300 -kannettavassa tietokoneessa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja luotettavuus. Se on suunniteltu tarjoamaan tehokkuutta ja suorituskykyä niille, jotka tarvitsevat luotettavan kumppanin niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Dell Latitude -sarjan kannettavat tietokoneet ovat saavuttaneet maineen kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään. Ne tarjoavat käyttäjälle monipuolisen ja luotettavan työkalun päivittäiseen työskentelyyn. Latitude 7300 -mallissa on tehokas suoritin, joka mahdollistaa nopean käynnistyksen ja sujuvan multitaskingin.

Dell Latitude 7300 -kannettava tietokone sopii erinomaisesti liikkuvalle työskentelylle ja matkustaville ammattilaisille. Sen kevyt ja kannettava muotoilu helpottaa sen kuljettamista mukana minne tahansa. Lisäksi se tarjoaa pitkän akunkeston, mikä on erityisen hyödyllistä silloin, kun olet liikkeellä ja tarvitset tietokonetta pitkään päivän aikana.

Dell Latitude 7300 -kannettava tietokone tarjoaa myös useita liitännöitä ja laajennusmahdollisuuksia, joiden avulla voit kytkeä siihen tarvittavat lisälaitteet ja varustella sen omien tarpeidesi mukaisesti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Dell Latitude 7300 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone, joka sopii erityisesti liikkuvalle ammattilaiselle. Sen kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativiin työtehtäviin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)